tiistai 11. helmikuuta 2014

Matkailu avartaa

Reissusta on palattu hengissä, vähän edeltäneet yövuorot ja flunssa verottivat voimia mutta rentoutumismatkahan olikin kyseessä. Tuli nähtyä uusi Viking Grace, syötyä hyvin ja pikkuisen shoppailtuakin.
Buffetillallinen oli heti yhdeksän jälkeen laivan lähdettyä ja siellä meni aikaa maistellessa erilaisia herkkuja. Meidän mielestä alkupalat olivat kaikista parhaita.



Tässä kuva-antia koko matkan ruokailuista.
Kello oli jo aika paljon kun vielä poikettiin tutkimassa taxfreen valikoimaa ja sen jälkeen jaksettiin käydä nauttimassa yhdet kauniinväriset drinkit ja kuuntelemassa hetken humppaa ja katsomassa örvellystä ennen kuin painuin pehkuihin. Siinä kyllä kävi lopulta niin, ettei sitten uni kuitenkaan tullut ennen kolmea ja aamulla kuorsailin tyytyväisenä puoleen päivään ja jätin aamupalan väliin suosiolla.

Iltapäivällä jaksoin jo lähteä kiertelemään ja tutkimaan ympäristöä. Laiva oli siisti ja hieno, väkeä ei ollut juurikaan varsinkaan paluumatkalla. Sää oli harmaa ja sumuinen, joten maisemia ei juuri katseltu. Oli pakko ottaa yksi kuva kun ruokapaikan tuoleissa sattui olemaan mun suosimaani mustavalkoista kukonaskelkuviota:)


Taxfreesta tein omasta mielestäni kivoja löytöjä. Ostoslistalla oli perinteisesti Diorin LipMaximizer ja Hydracoloreja, joita ilman en tuu toimeen. Yllätyksekseni löysin myös Victorias Secretin telineen ja ostin kokeeksi yhden bodymistin, joista nuorimman tytön kanssa ollaan intoiltu.


Bongasin myös Guessin pikkulaukun huimassa 60 % alennuksessa ja halusin ostaa sen vaikka makutuomarini tyrmäsivät valintani.



Satuin vielä huomaamaan myynnissä Junarosen plussamallistoa, jota ei tahdo vielä olla juuri missään liikkeissä ja valitsin mieleiseni puseron, joka suorasanaisten matkakavereiden mukaan oli tyyliä whitetrash... Ok, en sovittanut ja huomasin vasta myöhemmin että selkä oli pelkkää pitsiä, mutta onhan mulla mustia toppeja pistää alle.



Loppuaika menikin lepäillessä, mitä nyt käytiin syömässä uudentyyppisessä itsepalveluravintolassa, jossa oli samanlainen systeemi kun Vapianossa; ruoka käydään tilaamassa ja hakemassa tiskiltä itse. Vähän jännitin miten se sujuu, mutta väkeä oli niin vähän ettei tarvinnut jonotella ja ihmetellä.

Hyvin tuli levättyäkin ja lueskeltua ja seurusteltua jälkikasvun kanssa kerrankin ajan kanssa. Opin myös kalkkiksena uusia termejä nuoremmilta seuralaisilta ja oon taas astetta viisaampi. ( Ne kyllä vaan ovat sellaisia, ettei niitä käytännössä ehkä ole tarvetta käyttää:)

Kaiken kaikkiaan hyvä reissu, tästä on hyvä jatkaa lomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti