keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Mammatyyliset seeprakengät ja niitä näitä

Nyt kelpaa odotella kuivempia kevätkelejä kun kenkäkokoelmaan tuli uudet seepraballerinat H&M:ltä, ennestään mulla onkin leopardikenkiä jo olemassa.


Samassa paketissa sain kivan sydänpuseron heti käytettäväksi.


Tosi harmaata ja synkkää ilmaa nyt on pidellyt, saa vielä ihan rauhassa poltella kynttilöitä eikä aurinko häikäise. Edellinen kynttilä paloi loppuun ja kaivoin esille Kicksistä ostamani kookoksentuoksuisen kynttilän, se ikäänkuin tuo lomatunnelmaa ja mielikuvia aurinkovoiteen tuoksusta.
Mä laitan kynttilät usein tollaiseen lasihurrikaaniin, josta tykkään kovasti.



Kevyempien aiheiden jälkeen lopuksi sellaista, että nyt on mielikin aika harmaa; vihdoin ja viimein tilattiin Kaapolle aika ensi viikolle tutulle, kivalle eläinlääkärille kuntoarvioon, jossa se tutkitaan ja punnitaan sen elämänlaatua. Vanhojen vaivojen lisäksi Kaapo on viime aikoina lähes joka yö pissinyt meidän sängyn niin että kaikki petivaatteet menee pyykkiin. Ja tähän vaivaan ei ikävä kyllä ole lääkettä, koska ei johdu pidättämiskyvyttömyydestä vaan seniiliydestä.


Sängystä pois häätäminen ei tule kyseeseen, koska tuntoaisti on ainoa joka Kaapolla pelaa hyvin ja se kaipaa kosketusta:(


Vaikeita ja kipeitä asioita pohdittavaksi...


6 kommenttia:

  1. Wautsi ihan sun tyyliset ballerinat:) voi Kaapoa...

    VastaaPoista
  2. Voi Kaapoa. Hönöllä jää kieli kans noin, ja toisinaan hampaat jää ylähuulen pälle. Kaapolle täältä rapsutukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me täällä hellitään ja saattohoidetaan Kaapoa:( kasvattajan ja eläinlääkärin kans käyty keskusteluja ja ovat sitä mieltä että ois aika luopua... Ma tutkitaan terveydentila...

      Poista