sunnuntai 11. elokuuta 2013

Laukun sisältö

Mä tykkään kovasti lukea toisten blogeista postauksia, joissa esitellään laukun sisältöä. Mielenkiintoista nähdä mitä ihmiset kantavat mukanaan ja päätin itsekin myös järjestää laukkuni ja tutkia mitä sieltä löytyykään...


No ensiksikin löytyy avaimet kotiin ja työpaikalle "kellokortteineen", sitten tietysti lompakko, joka ei ole niin pullea, koska erikseen on musta Bagsacin kolikkokukkaro, jonka olen saanut laukun mukana.
Lisäksi on mukana Michael Korsin suojakotelo kännykkää ja kortteja varten, jota voi kätevästi roikottaa ranteessakin. 
Sitten kännykän lisäksi vielä leopardipassinsuojus, koska mulla ei ole muuta henkkaria kuin passi, joten sitä pitää kuljettaa mukana.


Seuraavassa kuvassa Tangle Teezer-matkaharja leopardikuvioisena:) käsidesi, rakkopuikko ja laastaria, kolme huulikiiltoa tällä hetkellä, käsivoide, ruusupussukka pikkuhousunsuojia yms. varten ja pieni meikkipussi, jossa on mm. puuteri, peitevoide, puuteripaperia, pillerirasia ja taitaa olla yksi huulipunakin varalla.



Viimeiseksi vielä terrierisateenvarjo, muistilehtiö sekä kynä, säämiskäliina silmälasien puhdistamiseen ja aina joku kangaskassi ettei tarvitse ostaa muovikassia ja tuhota luontoa...
Kalenteri tästä vielä puuttuukin kun uuden hankkiminen on vaiheessa ja aurinkolaseja kannan mukana vain hyvällä säällä.
Aika paljon siitäkin jo kertyi mukana raahattavaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti